26 Şubat 2021 04:53

Hatay'da AKP'liler pandemi kuralları hiçe sayarak davul zurnayla kongre yaptı

AKP Hatay İl Gençlik kongresinin davullu zurnalı pandemi kurallarının hiçe sayılarak yapıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Fotoğraf: Sözcü Tv

Paylaş

AKP'nin pandemiye rağmen ülke genelinde düzenlediği 'lebaleb' kongrelerden birisi de Hatay'da yaşandı. Gençlik kollarının 11 Şubat'ta düzenlediği kongresinde sazlı sözlü, davullu zurnalı düğün havasında eğlence yapıldığı ortaya çıktı.

Sözcü'den Can Çapar'ın haberine göre 11 Şubat’ta gerçekleştirilen Hatay İl Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinde partililerin kapalı mekanda bir araya geldiği, pandemi kurallarına dikkat etmediği davullar eşliğinde birbirlerini omuzlarına alarak eğlendiği görüldü.

Gençlik kolları kongresinde AKP Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, partililer tarafından omuzlara alındı, kongre bir düğün havasında kutlandı. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüntülerde birçok kişinin maske takmadığı da görüldü.

Milletvekilleri, il başkanı, belediye başkanları ve partililerin kongrede sosyal mesafeye dikkat etmeden oturduğu görüntülere yansıdı. Görüntüler, sosyal medyada paylaşılmasıyla büyük tepki topladı.

Omuzlardaki görüntüsüyle dikkat çeken AKP Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, kasım ayının sonlarında Covid-19’a yakaklanması ve ilerleyen günlerde hastalığı atlatmasıyla da gündeme gelmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TBMM’de, kuraklıkla mücadele için Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu

SONRAKİ HABER

2020 yılında orman yangınlarında 20 bin 936 hektarlık alan zarar gördü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...