17 Şubat 2021 16:03

Antalya’da kadın cinayeti| Gamze Kaçar Bozkurt evli olduğu erkek tarafından öldürüldü

Antalya'da yaşayan Yusuf Onur Kaan Bozkurt, eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u tabancayla vurarak öldürdü. Ardından aynı silahla kendini vurup hayatını kaybetti.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Antalya'da Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58), eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

İddiaya göre Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile Diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt öğle saatlerinde tartıştı. Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra kendi de aynı silahla yaşamına son verdi.

Akşam saatlerinde kızları kreşten gelip eve giremeyince karşı dairedeki akrabasının yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt’un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde çiftin yerde yattıklarını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yeri ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt’un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yalova’da 15 Şubat'ta gözaltına alınan 5 HDP üyesi tutuklandı

SONRAKİ HABER

Türkiye'de son 24 saatte 7 bin 325 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...