30 Ocak 2021 12:02

Bursa'da inşaat işçilerini taşıyan araç kaza yaptı: 9 yaralı

Bursa'da inşaat işçilerini taşıyan hafif ticari araç tır ile beton bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsünün de aralarında bulunduğu 9 kişi yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa'nın Kestel ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu 9 kişi yaralandı.

DHA'nın verdiği bilgiye göre iş kazası, bugün saat 13.30 sıralarında Bursa-Ankara kara yolu üzerindeki  Kestel ilçesi Gölbaşı mevkiinde meydana geldi. İnegöl’den Bursa'ya seyir halinde olan sürücü Aydın Saykal (41) yönetimindeki hafif ticari araç, yokuş aşağıya indiği sırada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Önünde seyreden Cebrail Oral (37) yönetimindeki tıra arkadan vurarak savrulan ticari araç, beton bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari aracın sürücüsü Aydın Saykal ile araç içindeki inşaat işçilerinden Ahmet Uğur (42), Resul Öztürk (39), Ali Uğur (37), Harun Bal (38), İbrahim Kır (40), Mahmut Altunbay (41), Ziya Ölmez (36) ve Kadir Ölmez (40) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ile polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

15 yayla statüsü kaldırılarak imara mı açılacak?

SONRAKİ HABER

Siyaset Bilimci Dr. Berk Esen: Direktifle suç duyurusu valileri kendiyle çeliştirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...