16 Nisan 2011 06:49

Çözüm çadırında toplu sözleşme imzalandı

Siirt’te kurulan “Demokratik Çözüm Çadırı”nda açılan “Demokratik Çözüm Masası”nda Siirt Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.Siirt Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2 aydır devam eden ve 245 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmes

Çözüm çadırında toplu sözleşme imzalandı
Paylaş

Siirt Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2 aydır devam eden ve 245 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi’nde (TİS) tarafların anlaşmaya varması ardından imzalar atıldı. TİS imza töreni Siirt Belediye Garajı’nda kurulan “Demokratik Çözüm Çadırı” bünyesinde açılan “Demokratik Çözüm Masası”nda yapıldı. Yapılan törene Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Belediye-İş Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, BDP İl yöneticileri, belediye çalışanları, sendika üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Sadak ve Akınay önümüzdeki 2 yılı kapsayan toplu iş sözleşmesini alkış ve zılgıtlar arasında imzaladı. TİS ile işçilere her bir yıl için yüzde 10 oranında zam ve bütün sosyal hakların ilave edilmesi karar altına alındı. (SİİRT)

ÖNCEKİ HABER

Lüleburgaz’da 1 Mayıs hazırlıkları başladı

SONRAKİ HABER

Yüksekova’da BDP’lilere e- mail tutuklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa