16 Ocak 2021 03:25

Aykut Kence Evrim Konferansı bu yıl online yapılacak

ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu tarafından 15. kez düzenlenecek olan Aykut Kence Evrim Konferansı, pandemi sebebiyle YouTube üzerinden gerçekleşecek.

Görsel: ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu

Paylaş

15. Aykut Kence Evrim Konferansı 6 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleşecek.

ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu tarafından 15. kez düzenlenecek olan Aykut Kence Evrim Konferansı (AKEK), pandemi sebebiyle Aykut Kence Evrim Konferansı YouTube kanalı üzerinden gerçekleşecek. Genel ve akademik olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleşecek konferansta, farklı ülkelerden alanında uzman konuşmacıların katılımıyla evrimi, evrim teorisi kavramlarını ve bu kavramlar arasındaki ilişkiyi halka anlatmak ve evrim hakkında doğru bilinen yanlışları düzeltmek amaçlanıyor. Aykut Kence Evrim Konferansı, ismini evrim karşıtlığına karşı yıllarca mücadele veren Evrimsel Biyolog Aykut Kence’den alıyor.

15. AKEK viroloji, sinirbilim, davranış, entomoloji, paleontoloji, kanser ve daha birçok evrimle ilişkili alt dal ile ilgili sunumlar içeriyor. Tamamı ücretsiz olarak YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak genel oturumda genel dinleyici kitlesine hitap etmekte olup yabancı sunumlar çeviri seçeneği ile gerçekleştirilecek. Akademik oturumda ise konuşmacıların son dönemde çalıştıkları konular ve projeler üstünde durulacak. Akademik oturum tamamen İngilizce sunumlardan oluşacak ve kayıt formunu dolduraran katılımcıların erişimine sunulacak.

15. Aykut Kence Evrim Konferansı ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

• https://www.instagram.com/odtuakek
https://www.twitter.com/odtuakek
https://www.facebook.com/odtuakek
https://www.youtube.com/channel/UCbRCgMvn4_wSon3i-9Tl2Mg

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Prof. Dr. İlhan Uzgel: Trump’ın azli sürecinde kutuplaşma derinleşecek

SONRAKİ HABER

Türkiye ve İran’dan Nasibe Şemsai için savunma istendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...