13 Ocak 2021 12:19

HDP İzmir milletvekilleri Meslek Fabrikasındaki eğitimcilerin direnişini ziyaret etti

HDP İzmir milletvekilleri Serpil Kemalbay ile Murat Çepni ve HDP İl Eş Başkanı Besriye Tekgür, Meslek Fabrikasındaki eğitimcilerin direnişine destek ziyaretinde bulundu.

Fotoğraf: Evrensel

Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası eğitmen ve emekçilerinin daimi iş talepli direnişine destek ziyaretleri sürüyor. 
Konak'taki Başkanlık binası önünde eğitmenlerin ve emekçilerin taşeron sisteme karşı sürdürdükleri eylemine HDP İzmir milletvekilleri Serpil Kemalbay ile Murat Çepni ve HDP İl Eş Başkanı Besriye Tekgür destek ziyaretinde bulundu. 

"TALEPLERİNİZİ BİZLER DE SAHİPLENİYORUZ"

Burada konuşan HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay, "İstihdam ne kadar güvencesiz olursa hem devletin hem de özel sektörün kasaları daha güvenceli oluyor ama çalışanların yaşamı daha da güvencesiz hale geliyor. İstihdam fabrikasında bilgi ve deneyim üretiyorsunuz ama burada işiniz değersiz gösteriliyor. Ayrıca 'Siyaset yapmayın' diyorlar ama siyaset, hakkını istemek ve mücadele etmektir. Biz de ezilenlerin, halkımızın, kadınların hakkını savunacağız. Sizler burada mücadele yürütüyorsunuz, hakkınızı arıyorsunuz. Mücadelenizin yanındayız. Taleplerinizi biz de sahipleniyoruz" diye konuştu. (İzmir/EVRENSEL)

Reklam