04 Aralık 2020 08:46

Eski CHP Maltepe ilçe yöneticisi Umut Karagöz'e 24,5 yıla kadir hapis cezası istendi

Maltepe'de bir kafede Z.Y.'ye isimli kadına cinsel saldırıda bulunduğu için tutuklanan Umut Karagöz hakkında iddianame hazırlandı.

Fotoğraf: Gülnaz Bingöl/csgorselarsiv.org

Paylaş

İstanbul Maltepe'de bir kafeteryada 23 yaşındaki Z.Y.'ye isimli kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesi ile tutuklanan eski CHP Maltepe İlçe yöneticisi Umut Karagöz hakkında, "Cinsel saldırı", "Cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve" Tehdit" suçundan 24,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Karagöz hakkında, Maltepe'de bir kafeteryada 23 yaşındaki Z.Y.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile yürütülen soruşturma tamamlandı.  İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Umut Karagöz hakkında, "Cinsel saldırı", "Cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve" Tehdit" suçlarından iddianame düzenlendi.

İddianamede, Umut Karagöz'e 16 yıl 6 aydan 24,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.  İddianamenin gönderildiği İstanbul Anadolu Ağır Ceza mahkemesinin 15 gün içinde iddianamenin kabulü veya reddi yönünde karar vermesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

JES'e direnen köylülere kesilen cezalarının ödenmesi için kampanya başlatıldı

SONRAKİ HABER

Mülteci Dayanışma Ağı: Mülteciler trajedi yaşıyor, halk çaresiz, kaçakçılar cezasız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...