14 Kasım 2020 07:57

Bebeğini iş yerinin tuvaletine bırakan kadın, "Bakacak durumum yok, mecburdum" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evimize ekmek götüremiyoruz" diyen esnafın sözlerini "abartılı" olarak nitelerken Samsun'da bir kadın 3 günlük bebeğini yoksulluk sebebiyle sokağa bıraktı.

Bebeğini iş yerinin tuvaletine bırakan kadın, "Bakacak durumum yok, mecburdum" dedi

Görsel: DHA

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, bir iş yerinin tuvaletinde terk edilmiş halde bulunduktan sonra hastaneye götürülen 3 günlük bebeğin annesi E.K. gözaltına alındı. İfade verdikten sonra serbest bırakılan E.K, "Üzgünüm, bırakmak zorundaydım. Bakacak durumum yok" dedi.

DHA'da yer alan habere göre Çarşamba'daki bir iş yerinin tuvaletinde bir çalışan tarafından bulunan bebek, sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü. Sağlık durumu iyi olan bebeğin, Çarşamba Devlet Hastanesi Yenidoğan Ünitesi’nde gözlem altında tutulduğu belirtildi. Bebeğin, anne ve babası dışında bir aile yakınına yapılacak değerlendirme sonucu verilebileceği, aksi halde kurum görevlilerince bakıma alınacağı öğrenildi.

BEBEĞİN ANNESİ: BAKACAK DURUMUM YOK

Bebeğin annesi E.K, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından evinde gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. E.K, polise verdiği ifadede "Bırakmak zorunda kaldım. Üzgünüm, bakacak durumum yok" dedi. E.K, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et