30 Eylül 2020 05:43
Son Güncellenme Tarihi: 30 Eylül 2020 12:27

Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümü: Rezidansın 8’inci katından düşmüş halde bulundu

İstanbul'da şüpheli bir kadın ölümü yaşandı. Ataşehir Belediyesi çalışanı Şeyda Yılmaz, bir rezidansın zemininde yaşamını yitirmiş halde bulundu. Olaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Ataşehir'de 46 yaşındaki Şeyda Yılmaz, şüpheli şekilde yaşamını yitirdi.

Demirören Haber Ajansının aktardığına göre 10 yıla yakın süredir Ataşehir Belediyesinde çalışan Şeyda Yılmaz, 17 Eylül'de belediye binasının yakınındaki bir rezidansta bulunan ofise gitti.  Yılmaz’ın gittiği ofisin, nargile kafe ve magazin sitesi bulunan M.A.D.’ye ait olduğu ifade edildi.

Şeyda Yılmaz’ın cansız bedeni, aynı akşam 23.30 sıralarında rezidansın toprak zemininde çıplak halde bulundu. Yılmaz’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

SERBEST BIRAKILDI

Yılmaz 18 Eylül günü defnedilirken olayla ilgili gözaltına alınan ofis sahibi M.A.D. ise 1 gün sonra adli kontrol uygulamasıyla serbest kaldı.

ARKADAŞI, "İNTİHAR EDECEK BİRİ DEĞİLDİ, CİNAYET OLDUĞU AÇIK" DEDİ

Yılmaz ile çocukluk arkadaşı olduklarını söyleyen T.T. “Şeyda intihar edecek biri değildi. Oğlu bu yıl fen lisesine girdi. Eşi ile sorunlu bir evliliği oldu ve ayrıldılar. Belediyeden önce özel bir şirkette yönetici olarak çalıştı. Kendi başına ayakları üzerinde durabilen, çocuğunu okutan bir kadındı. Kesinlikle intihar olduğunu düşünmüyorum. Cinayet olduğu açık” dedi.

Yılmaz’ın 17 Eylül akşamı bulunduğu ofis rezidansın 8’inci katında bulunuyor. Kattaki pencere dışa doğru açılıyor. Yaklaşık 30-35 santim açılabilen camdan bir kişinin aşağı atlamasının ise güç olduğu değerlendiriliyor.

M.A.D. HAKKINDA DAHA ÖNCE ŞİKAYETTE BULUNUŞMUŞ

Şeyda Yılmaz’ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan M.A.D.’nin olayın yaşandığı rezidansa geçen mart ayında taşındığı ve rezidansta yaşayan diğer kişilerin bir süre önce M.A.D. ile ilgili yönetimi uyardıkları bildirildi. Yönetime gönderilen e-posta mesajında M.A.D.’nin çevreye rahatsızlık verdiği ve gerekli önlemin alınmasının talep edildiği öğrenildi.

GÖRÜNTÜLERDE OFİSTEN ÇIKAN M.A.D.'NİN ARKADAŞININ BİR SÜRE SONRA GERİ DÖNDÜĞÜ GÖRÜLÜYOR

Öte yandan Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümüyle ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Şeyda Yılmaz'ın bulunduğu rezidanstan bir kişinin çıkarak taksiye bindiği görülüyor.

Taksiye binen kişinin M.A.D.'nın arkadaşı olduğu öğrenilirken, bu kişinin gelen bir telefon nedeniyle yeniden rezidansa döndüğü öğrenildi.

TAKSİCİ: HABERİ ALINCA HEMEN PANİKLEDİ

Görüntülerdeki şahsın bindiği taksinin şoförü Selçuk Bozdağ, olayla ilgili şunları söyledi:

"Bir yolcu geldi Şerifaliye gideceğiz dedi. Yolda giderken tam evinin oraya yaklaştığımızda bir telefon geldi. Arkadaş hemen panikledi haberi alınca. Ofisteki arkadaşı aramış. 'Bayan arkadaş kendini aşağıya atmış, hemen geri dönmemiz gerekiyor acil' dedi. Apar topar geri gedik. Güvenliğin rengi atmış, panik olmuş. 'Hayırdır ne oldu' diye sorduğumda 'Bayanın biri kendi aşağıya atmış' dedi. Polisler bizi yaklaştırmadı, ambulans geldi." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Helikopterden atılan Servet Turgut yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Gazeteci Danzikyan: Türkiye, Libya’da umduğunu bulamadığı için Ermenistan’a yöneldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...