26 Eylül 2020 15:37

Sivas'ta kavga ihbarına gelen sağlık emekçilerine saldıran şahıslar serbest bırakıldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kavga ihbarı sonrası olay yerine gelen sağlık çalışanlarına saldıran 3 şahıs, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, 3 şahıs, kavgada yaralandıkları için çağırılan sağlık ekibine saldırdı, ambulansa zarar verdi. Gözaltına alınan saldırganlar, serbest bırakıldı.

İlçe merkezinde Esentepe Mahallesi'nde kavga olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Bu sırada kavgada yaralanan Ö.C., B.E. ve R.Ö, içerisinde sağlık çalışanlarının bulunduğu ambulansa saldırdı. Polis ekipleri olaya müdahale ederken ambulansta hasar oluştu.

Sağlık personeli, kendilerine saldırdıkları ve ambulansa zarar verdikleri gerekçesiyle 3 saldırgandan şikayetçi oldu. Polis ekiplerince gözaltına alınan Ö.C., B.E. ve R.Ö, adliyeye sevk edildi. Haklarında, "tehdit, hakaret ve mala zarar verme" suçlamasıyla işlem yapılan saldırganlar savcılıkça serbest bırakıldı.

Sivas Valisi Salih Ayhan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dün gece saatlerinde kendilerine yardım etmek üzere olay yerine intikal eden sağlık görevlilerimize saldıran kendini bilmezlere gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Fedakarlık örneği sağlık görevlilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. (Sivas/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bahçelievler'de darbettikleri Suriyeliyi 7 metreden atan gaspçılar serbest bırakıldı

SONRAKİ HABER

Türkiye'de son 24 saatte 71 kişi Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...