21 Eylül 2020 07:40

3 kez uzaklaştırma kararı olan erkek, eski eşini bıçakladı

Hakkında 3 uzaklaştırma kararı ve 8 şikayet olan Murat Ç., sağlık çalışanı eski eşini çalıştığı hastanede bıçaklayarak kayıplara karıştı. 

Fotoğraf: Eylem Nazlıer/Evrensel

Paylaş

Diyarbakır'da hakkında 3 uzaklaştırma kararı ve 8 şikayet olan Murat Ç., sağlık çalışanı olan eski eşini hastanede bıçaklayarak, öldürmeye kalkıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbesi sonucu yaralanan kadın, meslektaşları tarafından tedavi altına alındı.

Diyarbakır'da bulunan özel bir hastanede çalışan 4 çocuk annesi hemşire Esengül Y., eski eşi Murat Ç. tarafından tehdit edilmeye başlandı. Tehditlere dayanamayan Esengül Y., durumu polise bildirdi. Esengül Y.'nin uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrenen şahıs, eski eşine tehdit mesajları atmaya başladı. 

Uzaklaştırma kararı alan Murat Ç., Esengül Y.'nin çalıştığı hastaneye giderek, bıçaklamaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Esengül Y., yere yığıldı. Murat Ç., daha sonra olay yerinden kaçarak, kayıplara karıştı. 

Mesai arkadaşlarının ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alınan Esengül Y.'nin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Diyarbakır/MA)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da kamu çalışanları ücret artışı için uyarı grevleri başlatacak

SONRAKİ HABER

Hrant Dink Vakfı'nı ölümle tehdit eden iki sanık tahliye edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...