20 Eylül 2020 09:18

Eğitim Sen Balıkesir Şubesi 11. Genel Kurulu yapıldı

Eğitim Sen Balıkesir Şubesi, dün gerçekleştirdiği 11. Genel Kurulu ile yeni yönetimini ve üst kurul delegelerini belirledi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

KESK’e bağlı Eğitim Sen Balıkesir Şubesi, pandemi salgını nedeni ile daha önce ertelenen 11. Genel Kurulu’nu Nefes Bahçesi’nde yaparak önümüzdeki yıl yıl süre boyunca görev yapacak yeni yönetim kurulunu ve üst kurul delegelerini belirledi.

Emekli olduğu için görev süresi sona eren mevcut şube başkanı Abdurrahman Bulut, geçen hafta kendisine yöneltilen suçlamalara şöyle yanıt verdi:

“Kimsenin kimseyi itham ettiği yok, ama bu örgütün değerlerinin ayaklar altına almasına ve polisle işbirliği yapar hale getirilmesine kimsenin gücü de yok, hakkı da yok, haddi de yok.”

Eğitim Sen’de bugüne kadar kimsenin kapı dışına atılmadığını söyleyen Bulut, kendisine yöneltilen suçlamaların gerçeği yansıtmadığını ve haksızlık yapıldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından iki ayrı listeyle girilen seçim ve oyların sayılmasıyla genel kurul sona erdi.

Seçim sonucunda yeni yönetim kuruluna Eylem Bulut Koşar, Fatma Çavuşoğlu Kocaman, Halilibrahim Kilciler, Sultan Aydın, Adil Duran, Özgür Sarıbülbül ve Onur Bozkurt seçildi. Üst kurul delegeleri olarak ise Adil Duran, Süheyla Okur, Halilibrahim Külciler, Hacı Akyazı, Zekine Aslan, Evren Nesil Dinçer Çalık seçildi.

Denetleme kurulu Melike Yakut Çayır, Ali Yörük, Sibel Öztürk Tarakçı’dan oluşurken; disiplin kurulu ise Gülşen Akaydın Demir, Özgür karabay, Orhan Çalışkan’dan oluştu. (Balıkesir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

“Strategic” censorship drive

SONRAKİ HABER

Kanal İstanbul yürüyüşüne “milli güvenlik” ve “genel ahlak” engeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa