09 Eylül 2020 16:24

Bursa'da kadın cinayeti davasında sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Bursa'da düğünden bir gün önce öldürülen Songül Yalçın'ın davasında sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Bursa'da 8 Temmuz 2019'da düğünden bir gün önce öldürülen Songül Yalçın'ın davasına devam edildi. Bursa 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Yunus Emre A. Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Öldürülen kadın Songül Yalçın'ın ailesi, taraf avukatları ve bazı Bursa Kadın Konseyi üyeleri de duruşma salonunda hazır bulundu.

Yalçın'ın anne ve babası sanıktan şikayetçi olduklarını söyledi. Tutuklu sanık Yunus Emre A. ise söyleyeceği bir şey olmadığını ifade etti.

Maktulün kafatasında ve vücudunda kırıkların bulunması nedeniyle ayrıntılı rapor alınmasını isteyen aile avukatı, sanığın olaydan sonra telefonla görüştüğü iş arkadaşının da tanık olarak dinlenmesini talep etti.

Sanık avukatı ise müvekkilinin adli kontrol şartıyla tahliyesini istedi. 

Şikayetçi olduklarını belirten Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da eksik hususların giderilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, Yalçın'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumundan rapor ile maktulün kafatası ve vücudundaki kırıkların meydana geliş şekliyle ilgili görüş istenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko, erken cumhurbaşkanlığı seçimi sinyali verdi

SONRAKİ HABER

Meslektaşı Merve Ünal'ı öldüren erkek polise 2 kez müebbet hapis cezası verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...