14 Ağustos 2020 07:22
Son Güncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2020 17:42

Trafikte kadına saldıran ve tepkiler üzerine tekrar gözaltına alınan erkek tutuklandı

İstanbul Alibeyköy'de trafikte bir kadına saldıran, adli makamlarca serbest bırakılmasının ardından tepkiler üzerine yeniden gözaltına alınan erkek tutuklandı.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

İstanbul Eyüpsultan'da bir erkeğin trafikte bir kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı ve saldırgana tepki yağdı.

Demirören Haber Ajansının aktardığına göre saldırı, akşam saatlerinde Alibeyköy'de yaşandı. Emre E. adlı erkek, trafikte bir Sena K. adlı kadına küfrederek saldırdı. Saldırgan, kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı.

Yaşananları cep telefonu ile kaydeden Sena K., saldırgana tepki gösterdi. Çevredeki yurttaşların engellediği saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine saldırgana tepki yağdı.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI, TEPKİLER ÜZERİNE YENİDEN GÖZALTINA ALINDI, TUTUKLANDI

Saldırgan Emre E. dün gözaltına alınıp serbest bırakıldı.

Sena K.'nın şikayeti üzerine Emre E. dün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs serbest bırakıldı.

Emre E., tepkiler üzerine yeniden gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen ve savcılık ifadesi sonrasında nöbetçi hakimliğe sevk edilen Emre E'nin tutuklanmasına karar verildi.(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dersim’de sokakta yaşayan Mustafa Tümen: Kafamı sokacak bir göz ev olsa yeter

SONRAKİ HABER

Epic Games, Fortnite'ı uygulama marketlerinden kaldıran Apple ve Google'a dava açtı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa