12 Ağustos 2020 04:11

Denizli Merkezefendi Belediyesinden ücretsiz hukuksal ve psikolojik destek

Denizli’de CHP'li Merkezefendi Belediyesi bünyesinde Aile Rehberlik Merkezi oluşturuldu.

Fotoğraf: Merkezefendi Belediyesi

Reklam

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından Aile Rehberlik Merkezi oluşturuldu. Yurttaşlara hukuksal ve psikolojik desteğin sağlanacağı Aile Rehberlik Merkezinde kadın, çocuk ve engelli bireylere öncelik sağlanacak.

Merkezde özellikle şiddet, istismar, aile içi huzur, bireyin yasal hakları gibi konularda destek verilecek. Merkez Eli birimi bünyesinde faaliyete başlayan merkezden hukuksal ve psikolojik destek almak isteyen Merkezefendililer, belediyenin sitesinden veya 444 8 662 numaralı hattan kayıt oluşturarak randevu alacaklar. Kayıt yaptıranlar ile her hafta Cuma günü iletişime geçilerek bir sonraki haftada uygun oldukları günlere randevular dağıtılacak.

“BİREYLER YASAL HAKLARINI BİLMELİ HUKUKSAL MÜCADELESİNİ VERMELİDİR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini belirterek: “Bu merkezimizde hemşerilerimize hukuksal ve psikolojik destek vereceğiz. Kadın, çocuk ve engelli bireylere öncelik sağlayacağımız merkezimizde Denizli Barosu’nun avukatları ile belediye bünyemizde bulunan psikologlarımız hizmet verecek. Bireyler yasal haklarını bilmeli, hukuksal mücadelesini her zaman vermelidir. Merkezefendi Belediyesi olarak özellikle şiddet gören, hor görülen kadınların, şiddet gören, istismara uğrayan çocukların, engelli kardeşlerimizin ve tüm hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

DENİZLİ BAROSU İLE PROTOKOL İMZALANDI

Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Barosu arasında protokol imzalandı. Merkezefendi Belediye Başkanı ile Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan’ın imzaladığı protokol kapsamında, Aile Rehberlik Merkezi’nde vatandaşlara hukuksal desteği, Denizli Barosu bünyesindeki avukatlar verecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan ve Denizli Barosu’na kayıtlı avukatların vermiş olduğu destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Denizli Barosu’na teşekkür etti. Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan ise, sosyal sorumluluk çerçevesinde vatandaşlara her zaman destek olacaklarını söyledi. (Denizli / EVRENSEL)

Reklam