09 Ağustos 2020 18:12

AKP milletvekilinin bir ayda 8 Kovid-19 testi yaptırmasına TTB’den tepki: Bu skandal

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun bir ayda 8 koronavirüs testi yaptırmasına tepki gösteren Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman: Kabul edilemez, bu bir skandaldır.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun bir ayda 8 koronavirüs (Kovid-19) testi yaptırmasını ve sonuncusunun pozitif çıktığını duyurdu, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, "Bir milletvekiline 1 ayda 8 test kabul edilemez, bu bir skandaldır" dedi.

Türkoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "1 ay içinde 7 kez Covid-19 testi yaptırdım. En Açıklanan 8. PCR testim ne yazık ki pozitif çıktı" açıklamasını yaptı. Türkoğlu'nun açıklamasının ardından TTB'den tepki geldi.

TTB Başkanı Prof. Dr. Adıyaman, "Günlük test sayıları risk faktörlerine göre mi, Cumhurbaşkanlığı çalışanlarına mı, Meclis'te çalışanlara mı yapıldığını açıklanmalı. Meclis'te çalışan bir milletvekiline haftada 2 kez testin hangi mantıkla, hangi bilimsel veriyle yapıldığının açıklamasını istiyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Giresun'da bakanın kapanacak dediği çöp tesisi ihaleye açıldı

SONRAKİ HABER

Mardin'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...