07 Ağustos 2020 09:53

AKP’li Bülent Turan, Muharrem İnce’ye sahip çıktı

AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan, parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen eski milletvekili Muharrem İnce’ye sahip çıkıp "Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen eski milletvekili Muharrem İnce’ye sahip çıktı.

Çanakkale’nin Çan ilçesinde gazetecilere açıklamalar yapan Turan, CHP’nin "yerlilikten uzaklaştığını", "marjinalleştiğini" ve "küresel grupların tahakkümüne girdiğini" iddia etti.

Yaşanan gelişmeleri "şaşkınlıkla ve üzüntüyle" izlediklerini söyleyen Turan, şöyle devam etti:

“Oldu bittiye getirilen bir kongrede tek adamlık, muhaliflere tahammülsüzlük, baskı, cumhurbaşkanı adaylarına yapılan muamele tam bir aymazlık örneği. Bir cumhurbaşkanı adayının, kurultay boyunca sadece Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü. Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Recep Cengiz en önde oturtulurken Muharrem İnce kongrede en arkada tuvalet kenarına oturtuluyor. Muharrem İnce’ye yapılan bu tavır, cumhurbaşkanı adayı olarak oy veren seçmene de büyük nezaketsizlik. Bundan Kılıçdaroğlu’nun haberinin olmadığı söylenemez. Siyasette rekabet tabii ki önemlidir ancak vefa ve saygınlık çok daha kıymetlidir. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Yarın bu tavrın Kılıçdaroğlu’na yapılmayacağının garantisini kimse veremez.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

SES: Kovid-19'a karşı tedbir alınmalı, sorumluluktan halkı suçlayarak kaçamazsınız

SONRAKİ HABER

Köpeğe tecavüz ederken yakalanan adam mala zarar vermekle suçlandı, serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...