06 Ağustos 2020 05:44

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun bu hafta sonu açıklanması bekleniyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hafta sonu yapılacak PM toplantısı öncesinde Merkez Yönetim Kurulu’nu açıklayabileceği belirtiliyor.

Fotoğraf: Sultan Özer / Evrensel

Paylaş

CHP kurultayında belirlenen yeni parti meclisinin (PM) ilk toplantısı bu hafta sonu gerçekleşecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu toplantı öncesinde Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) açıklayabileceği belirtiliyor.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı, MYK üyeliği için parti içi kulislerde trafiğin hızlandığını haberinde ifade etti. Lıcalı'nın haberinde MYK’de görev yapan mevcut üyelerin büyük kısmının göreve devam edeceği, 18 üyeli yapının korunacağı bilgisi yer alıyor.

Ünal Çeviköz’ün PM’ye girememesinin ardından Dış İlişkiler için Selin Sayek Böke ve Yunus Emre’nin isminin geçtiği, Çeviköz’ün başdanışman olarak göreve devam edebileceği belirtildi.

Bülent Tezcan ve Erdoğan Toprak’ın yanı sıra PM’ye yüksek oyla seçilen ve daha önce MYK’de görev yapmamış Ali Öztunç ve Gamze Taşcıer gibi isimlere de görev verilebileceği ifade edildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Uygun adım marş!…

SONRAKİ HABER

Batman’da uzman çavuşun 17 yaşındaki çocuğa cinsel saldırısı haberine soruşturma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...