05 Ağustos 2020 09:13

Hastanenin güvenlik görevlisi telefon numarasını aldığı kadına taciz mesajları attı

Maraş Pazarcık'ta yaşayan Hatice C, devlet hastanesinde görevli güvenlik görevlisi M.K'nin cep telefonuna mesaj göndererek taciz ettiğini söyledi.

Fotoğraf: Ömer Koç/DHA

Paylaş

Maraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan Hatice C, ilçedeki devlet hastanesinde görevli güvenlik görevlisi M.K'nin cep telefonuna mesajlar göndererek kendisini taciz ettiğini söyledi. Hatice C'nin şikayeti üzerine polis, güvenlik görevlisi M.K'yi gözaltına aldı.

DHA'dan Ömer Koç'un haberine göre Hatice C, kalp hastası olan eşi Emrah C. ile hastaneye gittiği sırada  hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan M.K, Hatice C.'ye bir doktorun kurban keseceğini ve kendisine kurban eti vermek istediğini söyledi, cep telefonu numarasını istedi.

Hatice C, birkaç gün sonra M.K'nin telefonla aradığını, ardından eve gelip eti verdiğini ve aynı gece saat 00.30'da kendisine taciz mesajları atmaya başladığını söyledi.

M.K'nin kendisine taciz mesajları göndermesi üzerine şikayette bulunduğunu belirten Hatice C, "Daha önce başkalarını da taciz etmiş. Bu kişinin artık hiç kimseyi taciz etmesini istemiyorum" dedi.

Hatice C.'nin şikayeti üzerine M.K. polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen M.K. serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ürdün'de öğretmenler, sendikalarının kapatılmasını protesto etti

SONRAKİ HABER

Diyarbakır'da öldürülmek istenen 2 kadın ağır yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...