03 Ağustos 2020 11:38

Bursa'da bir erkek eski eşine ve 3 emniyet gücüne baltayla saldırdı

Bursa'da sokak ortasında boşandığı eski eşine ve sevgilisine baltayla saldıran Kemal A., olaya müdahale eden polis ve bekçilere de saldırdı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa'da cadde ortasında eski eşine ve olaya müdahale eden 2 polis ve 1 bekçiye baltayla saldıran Kemal A. (29), ayağından vurularak, etkisiz hale getirildi.

DHA'nın haberine göre 1 Ağustos Cumartesi günü saat 03.00 sıralarında, Osmangazi ilçesindeki Altıparmak Caddesi'nde boşandığı ve uzun süredir takip ederek taciz ettiği eski eşi Fulya Nilgün K.'yi, erkek arkadaşı Cesur B. ile gören Kemal A., elindeki balta ile çiftin aracına saldırdı. Aracın camlarını kırarak, Cesur B.'ye şiddet uygulayan Kemal A., daha sonra eski eşine doğru yöneldi. Bu sırada devriye gezen 2 polis memuru ve 1 bekçi, olaya müdahale etti. 

Balta ile emniyet görevlilerine ve eski eşine saldıran Kemal A., emniyet güçlerince ayağından vuruldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kemal A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Sokakta oynayan çocukları cinsel istismara maruz bırakan erkek tutuklandı

SONRAKİ HABER

Kuğulu Park’ta ‘budanan’ ağaçlar bir daha yeşermeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...