27 Temmuz 2020 07:47

Antalya'da ihale kavgası silahlı saldırıya döndü, eski meclis üyesi yaralandı

Kaş ilçesinde il genel meclisi eski üyesi Durmuş Albezirgan, 3 kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antalya'nın Kaş ilçesinde il genel meclisi eski üyesi Durmuş Albezirgan, yolda yürürken 3 kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Kaçan saldırganlardan 2'si gözaltına alındı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kaş'a bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası Durmuş Albezirgan, mahalle girişinde kaldırımda yürürken yanında bir otomobil durdu. Daha önce aralarında bir ihale nedeniyle husumet bulunduğu iddia edilen Y.Y., U.G. ve B.A. araçtan inerek, Albezirgan'ın bacağına tabancayla 4 el ateş etti. Mermilerden üçünün isabet ettiği Albezirgan yere yığılırken, şüpheliler kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Albezirgan, Kaş Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kurşunların parçaladığı bacağı ameliyat edilen Durmuş Albezirgan'ın ayak kemiğinde bir hasar olmadığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Albezirgan'ın tedavisi sürüyor.

Olaydan sonra kaçan şüphelilerden U.G. ve B.A., Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheli Y.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP Milletvekili Burhanettin Bulut: Diş hekimleri atama bekliyor

SONRAKİ HABER

Tufan Tüfek: Hasta sayısında iki kat artış var, dikkat edilmezse sayı yükselir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...