17 Temmuz 2020 09:15

TRT'de bir çalışanın daha Kovid-19 testi pozitif çıktı

İstanbul'da yeniden ofisten çalışma uygulamasına geçen TRT’de Kovid-19'lu bir vaka daha çıktı. TRT’de daha önce alınan tedbirlere rağmen birçok pozitif vaka görülmüştü.

Fotoğraf: AA

Paylaş

İstanbul'da yeniden ofisten çalışma uygulamasına geçen TRT’de Kovid-19'lu bir vaka daha çıktı. 10 bini aşkın çalışanı olan TRT’de daha önce alınan tedbirlere rağmen birçok pozitif vaka görülmüştü.

Bir süre önce İstanbul’da yeniden ofis yoğunluklu bir çalışma sistemine geçen kurumda, Kovid-19 vakaları yeniden artışa geçti. TRT’nin Harbiye’deki binasında görev yapan haber merkezindeki bir yöneticinin Kovid-19 testi pozitif çıktı. Yönetici ile yakın temasta olanlar karantinaya alındı.

Medyaradar’ın haberine göre, olayın ortaya çıkmasının ardından çalışanların, TRT Haber yönetiminin Ankara'da evden çalışma yöntemi devam ederken İstanbul'da ise eski normaldeki çalışma sistemine geçmesi nedeniyle tepkilerini sendika ve genel müdürlüğe ilettikleri gelen duyumlar arasında.

BİNA AĞUSTOS'TA TAŞINACAKTI

TRT’nin Harbiye’deki binası için daha önce deprem güçlendirme çalışması yapılmasına karar verilmiş ve binanın ağustos ayının ortasında boşaltılacağı duyurulmuştu. Binada şu anda başka pozitif vaka olup olmadığının tespiti için filyasyon çalışmaları devam ediyor. Çalışanlar ise bu süreçte tedirginlik yaşarken, binanın taşınma tarihinin öne çekileceği tahmin ediliyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP'den "emekli ikramiyeleri 1500 TL olsun" teklifi

SONRAKİ HABER

DİSK/Gıda-İş, işçileri salgın ve krizin sonuçlarına karşı örgütlenmeye çağırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...