09 Temmuz 2020 06:06

Rubato'nun solisti Özer Arkun'un eski sevgilisi şiddet suçlamasıyla şikayetçi oldu

Rubato'nun solisti Özer Arkun'un eski sevgilisi B.Y, şiddet suçlamasıyla Arkun hakkında savcıya şikayette bulundu.

Fotoğraf: Kral Müzik'in youtube videosundan ekran görüntüsü alınmıştır

Paylaş

Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un ayrıldığı sevgilisi B.Y., birlikte oldukları 4 Mayıs tarihinde Arkun'un şiddete maruz kaldığını belirterek kamera kayıtları ile birlikte savcılığa şikayet başvurusunda bulundu. Arkun hakkında “tehdit” suçundan soruşturma başlatıldı, 4 ay uzaklaştırma kararı verildi. 

Hürriyet'ten Ayşegül Usta'nın haberine göre, B.Y. avukatı Fatih Uzun aracılığı ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Şikayetçi olduğum Özer Arkun’la 2020 mart ayında evlilik kararı alıp beraber yaşamaya başladık. 4 Mayıs 2020 tarihinde Özer’in Üsküdar’da bulunan ikametinde iken evlilik meselesi yüzünden aramızda tartışma çıktı. Çok şiddetli dayak yedim. Hayatımda böyle kan görmedim. Saçımdan kan geliyordu. Yüzümde, başımda travma vardı. Gözlerimde morluk vardı. Dudaklarım patladı. Kolumda morluklar vardı. Kolum incindi. Ağrılarım çok fazlaydı. Hala psikolojik olarak burnumdan kan geliyor."

"DARP RAPORUNU KORKTUĞUMDAN ALMADIM"

DHA'da yer alan bilgiye göre kendisini yatak odasına kilitleyerek koruma altına aldığını söyleyen B.Y., "Kimseye bahsetmemem şartıyla beni hastaneye götüreceğini söyledi. Hastaneye gittik. Korktuğumdan merdivenden düştüğümü söyledim. Özer'in evde benim kanlarımı temizlerken çok kısa bir videosunu çektim" dedi. 

Darp raporunu korktuğu için alamadığını belirten B.Y. “Ağrılarım çok fazlaydı. Hastanede kendi videomu çektim, olur da ölürsem aileme hatıra kalsın diye. Pandemiden dolayı olaydan sonra 10 gün daha aynı evde kalmak zorunda kaldım. Yaşadıklarımı psikolojik olarak üzerimden atamadım” dedi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI

B. Y.’nin şikayeti üzerine Özer Arkun hakkında “tehdit” suçundan soruşturma başlatıldı. B. Y., avukatı Uzun aracılığı ile aile mahkemesine de başvurdu. İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi, Özer Arkun'un 4 ay süre ile B. Y.’ye yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, mağdurun bulunduğu konuta ve iş yerine yaklaşmamasına, iletişim araçları ile veya sair sürette rahatsız etmemesine karar verdi.

ALTUN'DAN BİLİNDİK SAVUNMA "İFTİRA"

Şiddet haberinin ardından avukatı aracılığıyla açıklama yapan Özer Arkun, iddiaları reddetti. Arkun, ayrılık kararı nedeniyle B.Y'nin kendine "iftira" attığını öne sürdü. B.Y.'nin evin içinde geçirdiği kaza sonucu yaralandığını "şiddete uğramış" gibi davrandığını savundu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sırbistan hükümeti, eylemlerin Kovid-19 tedbirleriyle ilgili olmadığını iddia etti

SONRAKİ HABER

Ozan Güven’in uzaklaştırma kararına itirazını mahkeme reddetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...