08 Temmuz 2020 21:28

Mansur Yavaş, "Yüksek su faturaları şikayetleri üzerine komisyon kurduk" dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, su faturalarının yüksek geldiğine yönelik şikayetlerin değerlendirilmesi için komisyon kurulduğunu belirterek "Hata binde 5 bile değil" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş | Fotoğraf: Harun Özalp/DHA

Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş nisan, mayıs ve haziran aylarında su faturalarının yüksek geldiğine yönelik şikayetlerin değerlendirilmesi için komisyon kurulduğunu belirterek "Faturalandırmada yapılan hata binde 5 oranında bile değil" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisinin temmuz ayı ilk toplantısı yapıldı. Meclis üyeleri tarafından, bazı vatandaşların nisan, mayıs ve haziranda su faturalarının yüksek geldiğine yönelik şikayetlerde bulunduğunun hatırlatılması üzerine Mansur Yavaş, şikayetlerin değerlendirilmesi için bir komisyon kurulduğunu bildirdi.

Komisyon raporunun yarın okunacağını aktaran Yavaş, "Kaç kişi itiraz etti, itiraz edenlere verilen cevaplar, bunlar hakkında bilgileri toparlattım. Çünkü gerçekten insanların bu konuda bazı itirazları oldu. Hata binde 5 bile değil. Bunları biliyorsunuz bilgisayar ölçüyor. Bizim zam yapma yetkimiz de bir kuruş fazla para alma yetkimiz de yok. Eğer hata varsa düzeltiyoruz" şeklinde konuştu.

Yavaş, su faturalarının ödemesinin taksitle yapılmasına ilişkin maddenin yarın Belediye Meclisinin gündeminde yer alacağını kaydetti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dersim'de zırhlı polis aracıyla otomobil çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Şiddetli yağışın etkisiyle sel ve heyelan meydana geldi, tarım alanları zarar gördü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa