07 Temmuz 2020 12:55 Güncelleme: 07 Temmuz 2020 16:09

Demokratik Katılımcı Hekimler: Meslektaşlarımızı örgütlerine sahip çıkmaya çağrıyoruz

Demokratik Katılımcı Hekimler, 11-12 Temmuz’da yapılacak genel kurula "Mesleğimize, meslek örgütümüze, geleceğimize sahip çıkıyoruz" sloganıyla hazırlanıyor.

GÜNCELLENDİ

Fotoğraf: Demokratik Katılımcı Hekimler

Reklam

İzmir Tabip Odası, bu hafta sonu olan yönetim kurullarını belirlemek için seçime gidecek. Demokratik Katılımcı Hekimler, 11-12 Temmuz’da yapılacak genel kurula ‘Mesleğimize, meslek örgütümüze, geleceğimize sahip çıkıyoruz’ sloganıyla hazırlanıyor. Demokratik Katılımcı Hekimler listesinde Uzm. Dr. Zeynep Altın, Op. Dr. M. Lütfi Çamlı, Prof. Dr. Süleyman Kaynak, Uzm. Dr. Doğu Barış Kılıççıoğlu, Op. Dr. Hakan Köse, Uzm. Dr. Behiye Mungan ve Dr. Nuri Seha Yüksel yer alıyor.

“SARAY’IN ODALARI OLMAYACAĞIZ”

Demokratik Katılımcı Hekimler listesinden aday olan İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Lütfi Çamlı, meslek örgütlerine yönelik yapılan saldırılara dikkat çekerek bu yılki seçimlerin meslek örgütlerine sahip çıkmak adına çok önemli olduğunu söyledi.

Yapılacak seçimin yalnızca yönetim seçimi olmadığının altını çizen Çamlı, “Meslek örgütlerine, yönetenler tarafından saldırıların gündeme geldiği bir dönemde, meslek odalarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Buradan bir mesaj verilecek. Biat etmiyoruz, susmuyoruz, Saray’ın odaları olmayacağız diyeceğiz. Mesleki örgütümüze, mesleğimize, geleceğimize, demokrasiye sahip çıkacağız” diye konuştu.

Yasal süreçlerden dolayı pandemi tam olarak geçmeden seçimleri yapmak zorunda olduklarını ifade eden Çamlı, “Tüm meslektaşlarımızı yapılacak seçimlere katılarak meslek örgütlerine sahip çıkmaya çağırıyoruz” dedi. (İzmir/EVRENSEL)

Reklam