07 Temmuz 2020 07:55
Son Güncellenme Tarihi: 07 Temmuz 2020 18:47

Sığınma evinden alınan ve cansız bulunan Zeynep Topal'ın eşi tutuklandı

Eşi Osman Topal tarafından, İstanbul'daki sığınma evinden alınan ve Bingöl'e götürülen Zeynep Topal öldürülmüş halde bulundu. Osman Topal tutuklandı.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Eşi Osman Topal tarafından, İstanbul'daki sığınma evinden alınarak Bingöl'e götürüldükten sonra bir sitenin bahçesinde cansız bedeni bulunan Zeynep Topal cinayetinde gözaltına alınan Osman Topal tutuklandı.

Bingöl’ün Karlıova ilçesine iki çocuk annesi 27 yaşındaki Zeynep Topal, bir sitesinin bahçesinde elleri arkadan bağlı bir şekilde silahla öldürülmüş halde bulundu. Edinilen bilgilere göre; eşi Osman Topal ile sorunlar yaşayan kadın, iki ay önce Karlıova’dan ayrılıp İstanbul’a gitti. Burada polis karakoluna giden Topal, talebi doğrultusunda bir sığınma evine yerleştirildi. Fakat yerini öğrenen eşi Osman Topal tarafından bir hafta önce sığınma evinden alınıp, Karlıova’ya geri getirildi.

İlçeye geri getirilen Zeynep Topal’ın cansız bedeninin bulunması üzerine gözaltına alınan eşi Osman Topal tutuklandı.

BİNGÖL BAROSU: TEK BAŞINA HAREKET ETMEDİĞİNE DAİR CİDDİ ŞÜPHELERİMİZ VAR

Osman Topal'ın tutuklandığını duyuran Bingöl Barosu Kadın Komisyonu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Osman Topal'ın şüpheli anlatımı ve olayın olay şeklinde tek başına hareket etmediğine dair ciddi şüphelerinin oluştuğunu ve soruşturmanın derinleştirmesi talebinde bulunacaklarını belirtti.

Zeynep Topal’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilçeye bağlı Kaynak (Cevan) köyünde toprağa verilecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Urfa’da tüm eylem ve etkinlikler yasaklandı

SONRAKİ HABER

Hasankeyf'in yeni görünümü tepki topladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...