03 Temmuz 2020 19:34

Özel Türev Gülnazlı Engelli Bakım Merkezinde çocuklara şiddet uygulandığı iddiası

Pendik’te yaşayan bir tersane işçisi, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde hizmet veren Özel Türev Gülnazlı Engelli Bakım Merkezinde kalan 15 yaşındaki bir çocuğun şiddete uğradığını iddia etti.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İstanbul, Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde engellilere yatılı hizmet veren Özel Türev Gülnazlı Engelli Bakım Merkezinde kalan 15 yaşında engelli bir çocuğun şiddete uğradı iddia edildi.

Çocuğun kaçışına tanık olduğunu iddia eden tersane işçisi yaşanan olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Gece vardiyasından sabah saatlerinde dönen tersane işçisi, daha önce de çocuklara kötü muamele ve istismar haberleriyle gündeme gelen bakım merkezinde bir kalabalık gördüğünü söyleyerek şunları anlattı: “Kalabalık ve bağırış içerisinde kaçmaya çalışan çocuğun ‘Beni onlara  vermeyin, beni öldürecekler, beni tehdit ediyorlar üzerime çocukları salıyorlar’ diyerek feryat etmesine tanık olduk.”

Olayın diğer tanıkları da kollarında ısırık izleri ve tişörtünde kan lekeleriyle çocuğun sokakta olduğunu, polise haber vermeden bakım merkezi görevlilerinin çocuğu tekrar yurda geri götürdüğünü söyledi. (Ekmek ve Gül)

ÖNCEKİ HABER

Avrupa'nın Gündemi | Almanya’nın AB konsey başkanlığı ile imtihanı

SONRAKİ HABER

Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu: Kıdem tazminatımızı gasbettirmeyeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...