03 Temmuz 2020 09:54

Usta Oyuncu Kemal Sunal mezarı başında anıldı

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılında, Zincirlikuyu’daki mezarı başında anma töreni düzenlendi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Kemal Sunal, vefatının 20’nci yılında kabri başında anıldı.

Sanatçının Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki mezarı başında düzenlenen törenin ardından eşi Gül Sunal, gazetecilere yaptığı açıklamada Kemal Sunal'sız yaşamının çok zor olduğunu söyledi.

Gül Sunal, Kemal Sunal'ın ölümünü yavaş yavaş kabullenmeye başladığını belirterek, “Artarak büyüyen sevgi de büyük bir teselli oluyor bize. Sevenleri hiç yalnız bırakmıyor, çok güzel şeyler yaşıyoruz ama yokluğu da çok acıklı” dedi.

"HAKETTİĞİ BİR SEVGİYİ GÖRÜYOR"

Sanatçının oğlu Ali Sunal da babasının vefatı üzerinden 20 yıl geçtiğini hatırlatarak, "Artarak devam eden, hakettiği bir sevgiyi görüyor" diye konuştu.

Kemal Sunal'ı çok özlediğini dile getiren Ali Sunal, "Bizim yeni bir heyecanımız var, torunu oldu. Narin var, 3 yaşından sonra babamla Narin'i tanıştırırken evimizde bol bol Kemal Sunal olacak diye düşünüyorum ve o günü bekliyorum" ifadesini kullandı.

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal da “Yirmi yıl oldu daha nice 20 yıllar bu sevgi devam edecek gibi duruyor. Güzel Türk halkının hem kalbinde hem de gülücüklerinde yaşayacak. Bu da en güzel miras bize aslında” değerlendirmesini yaptı.

Törene ünlü oyuncunun ailesinin yanı sıra yakınları, sevenleri ve sanatçı dostları katıldı. (İstanbul/AA)

ÖNCEKİ HABER

İHD-TİHV: Ankara Valiliği'nin yasaklama kararı temel hak ve özgürlüklere aykırıdır

SONRAKİ HABER

Ankara'da suç duyurusu için adliye önüne gelen avukatlara biber gazı sıkıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...