04 Haziran 2020 05:32

10 Haziran'dan itibaren 40 ülkeye uçak seferleri başlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 10 Haziran'dan itibaren kademeli olarak 40 ülkeye uçak seferlerini başlatmayı planladıklarını açıkladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 10 Haziran'dan itibaren kademeli olarak 40 ülkeye uçak seferlerini başlatmayı planladıklarını açıkladı. İlk uçuşlar 10 Haziran'da Yunanistan, KKTC, Bulgaristan ve Katar'a gerçekleştirilecek.

Bakan Adil Karaismailoğlu, "Haziran ayında kademeli olarak 40 ülkeye uçak seferleri başlatmayı planlıyoruz." açıklamasını yaptı. Karaismailoğlu, "Haziran ayında dış hat uçuşları için 92 ülkeyle iş birliği içindeyiz" ifadesini kullandı. Karaismailoğlu, haziran ayında kademeli olarak başlatılacak dış hat uçuşlarına ilişkin şu detayları paylaştı:

  • 10 Haziran tarihi itibarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bahreyn, Bulgaristan, Katar, Yunanistan,
  • 15 Haziran tarihi itibarıyla Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti (Çekya), Hırvatistan, Hong Kong, İsviçre, Japonya, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Litvanya, Macaristan, Polonya, Romanya, Sırbistan, Singapur, Slovenya, Tacikistan,
  • 20 Haziran tarihi itibarıyla Hollanda, Kazakistan,
  • 22 Haziran tarihi itibarıyla Arnavutluk, Bosna Hersek, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Güney Kore, İrlanda, Karadağ, Kırgızistan, Letonya, Lüksemburg, Norveç, Slovakya ve
  • 25 Haziran tarihi itibarıyla Belçika.

(AA)

ÖNCEKİ HABER

TTB: LGS ve YKS salgının tamamen kontrol altına alındığı döneme ertelenmeli

SONRAKİ HABER

Eşi tarafından bıçaklı saldırıya maruz bırakılan kadın: Tehdit ediliyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...