01 Haziran 2020 03:02 Güncelleme: 01 Haziran 2020 09:06

Aydın İncirliova’da Eski Ülkü Ocakları Başkanı, Belediye Başkanı’na saldırdı

Aydın İncirliova'da Eski Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Baytaş, İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya saldırdı. Belediye Başkanı yara almadı.

GÜNCELLENDİ

Fotoğraf: Google Maps

Reklam

Aydın'ın İncirliova ilçesinde Ülkü Ocakları Eski Başkanı Volkan Baytaş akşam saatlerinde İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya bıçaklı saldırı gerçekleştirdi.

Yaşanan arbededen sonra Belediye Başkanı Kaya'nın herhangi bir bıçak yarası almadığı öğrenilirken emniyete gidip şikayetçi olduğu ve ardından hastaneye gidip darp raporu alacağı öğrenildi.

Olay sonrasında toplanan iki grubu ayırmak için ilçeye çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

İlçede gergin bekleyiş geceden beri sürüyor.

İYİ PARTİDEN SALDIRIYA KINAMA

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya yapılan saldırıyı kınadı. Ergun, "Dört araç ile olay yerine gelen saldırganlar, Belediye Başkanımıza ve yanında bulunan belediye personeline saldırı gerçekleştirmişlerdir. Bu alçakça saldırıyı kınıyor, Başkanımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ne olursa olsun şeffaf, hesap verebilir, dürüst, İYİ Belediyecilik anlayışından ayrılmayacağımızı İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak buradan tekraren ilan ediyoruz. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenlerin en ağır şekilde cezalandırılması için hukuki tüm haklarımız sonuna kadar kullanılacaktır" dedi.

(Aydın/EVRENSEL)

Reklam