31 Mayıs 2020 06:36

Balıkesir'deki park ve bahçelere fiziki mesafe çemberi

Balıkesir'de, 1 Haziran'da yeniden vatandaşların kullanımına açılacak park ve bahçelerde, fiziki mesafe için çember çizim çalışması gerçekleştirildi.

Balıkesir

Fotoğraf: DHA

Paylaş

1 Haziran’da başlayacak "normalleşme" süreciyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeleri vatandaşların kullanımına hazırlamak için çalışmalara başladı.

Şehir merkezinde Atatürk Parkı, Şehitler Parkı ile Avlu’da, Savaştepe-Havran-İvrindi ilçelerinde Millet Bahçelerinde, Bandırma’da Cumhuriyet Meydanı’nda ve Susurluk’ta Atatürk Parkı’nda bulunan yeşil alanlarda fiziki mesafe için çember çizim çalışması gerçekleştirildi. 3 metre çapında 3 metre aralıklarla çizilen çemberlerle halkın Kovid-19 tedbirlerinin azaltıldığı normalleşme döneminde de sosyal mesafe kurallarını koruması amaçlanıyor. Parkların kapasitesine göre belirlenen çemberler ile yüksek hareketliliğin ve fazla ziyaretçi sayısının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Öte yandan, salgın sürecinin başında fiziki mesafe kuralına uyulması amacıyla meydan ve parklardan kaldırılan banklar, belediye ekiplerince dezenfekte edilerek yeniden yerlerine yerleştirdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Terhis olan askerler memleketlerine dönüyor

SONRAKİ HABER

Eski eşi tarafından tehdit edilen kadın uzaklaştırma kararına rağmen korunmuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...