26 Mayıs 2020 07:21

Rize Valisi Kemal Çeber AKP’li il başkanından ‘umre’ istedi

Rize Valisi Kemal Çeber, yerel bir televizyona konuk olan AKP Rize İl Başkanı İshak Alim’a gönderdiği mesajla hediye olarak “umre ziyareti” istedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP’li il ve ilçe başkanlarının yerellerde atanmış devlet yöneticilerinden daha çok etki ve yetki sahibi olduğu iddialarını kanıtlayan örneklere bir yenisi daha eklendi. Rize Valisi Kemal Çeber, bölgenin yerel televizyonu Çay TV’ye konuk olan AKP Rize İl Başkanı İshak Alim’den program esnasında şaşırtıcı istekte bulundu.

Kanalın aynı zamanda genel yayın yönetmeni olan program sunucu Hasan Yavuz Bakır, Vali Kemal Çeber’in istediğini canlı yayın konuğu olan AKP İl Başkanı Alim’e iletti. Yavuz Bakır’ın aktardığına göre, Vali Çeber, canlı yayına mesaj göndererek, AKP İl Başkanı’ndan koronavirüs salgını sonrası “hediye” olarak kendisini umreye göndermesini istedi. AKP İl Başkanı Alim de bu isteğe, “Tamam, olabilir, çok güzel” ifadeleriyle karşılık verdi. Alim, ardından da valinin kendisine ve teşkilattakilere yemek sözünün olduğunu hatırlattı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu'ndan Mehmet Dişli açıklaması: Bu işin başında olan cumhurbaşkanı

SONRAKİ HABER

Mülteci işçiler yazdı: Tercih şansı bırakmadılar, direkt açlığı reva gördüler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...