25 Mayıs 2020 11:53

Murat Ağırel’in kızı Ada’dan babasına bayram şiiri

Tutuklu bulunan Yeniçağ gazetesi Yazarı Murat Ağırel’in kızı Ada, babasına bayram hediyesi olarak şiir gönderdi.

Kaynak: Ada Ağırel

Paylaş

Yeniçağ gazetesi Yazarı Murat Ağırel’in kızı Ada, Silivri Cezaevi’ne babası için bayram hediyesi olarak bir şiir gönderdi.

Ada, şiirin sonunda babasına “Babacığım sensiz ilk bayramım ama ikimiz de güçlü durmalıyız” mesajı verdi. Ada, “Kahraman Babam” adını verdiği şiirinde babasını çok sevdiğini yazdı ve “Sen sakın üzülme ben senin hep yanındayım” dedi. İşte Gazeteci Murat Ağırel’in kızı Ada’nın bayram şiiri:

“Kahraman Babam

Orada seni göremiyorum
Ama yakınımdasın
Aramızda hiç mesafe yok
Çünkü hep kalbimdesin

Seni özlüyor olabilirim
Özlem duyabilirim
Ama güçlü olmalıyım
Sen benim kahramanımsın

Seni kokulu kokulu öpüyorum
Seninle gurur duyuyorum
Geleceğin günü bekliyorum
Seni çok ama çok seviyorum

Ada Dila Ağırel

Babacım sensiz ilk bayramım. Ama ikimiz de güçlü durmalıyız. Bayamını kutluyorum. Özgür olacağın günü beliyorum. Sen sakın üzülme ben hep senin yanındayım. Seni çok seviyorum kahraman babam.”

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Libya'da hayatını kaybeden Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubunun cenaze töreniyle ilgili haber yaptıkları, bu haberlere gazetelerinde ve haber sitelerinde yer verdikleri gerekçesiyle Yeniçağ Gazetesi Yazarı Murat Ağırel, Yeni Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ferhat Çelik ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aydın Keser, Odatv Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Muhabiri Hülya Kılınç "MİT Kanunu'na muhalefet" ve "Gizli bilgi ve belgeleri açıklama" iddialarıyla tutuklanmıştı.  Gazeteciler Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Pınar Aydınlar'dan kendisine ve çocuklarına yönelik tehditlere suç duyurusu

SONRAKİ HABER

Yerel gazeteci Zeki Kızılkaya, Zeydan Karalar'ı "kayyumla" tehdit etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa