24 Mayıs 2020 06:58 Güncelleme: 25 Mayıs 2020 10:47

Muğla'da Zeynep Şenpınar, ayrıldığı erkek tarafından öldürüldü

Muğla'da 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar, milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından darbedilip bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadının cenazesi gözyaşları içinde defnedildi.

GÜNCELLENDİ

Fotoğraf: Evrensel

Reklam

Muğla'da milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu, 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar'ı darbedip bıçaklayarak öldürdü. Kendisini de yaralayan Selim Ahmet Kemaloğlu, tedavisi için polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı.

Cinayet, 24 Mayıs'ta sabah saatlerinde, Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi'nde yaşandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, eski erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından darbedilip bıçaklandı.

Kemaloğlu, ardından 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Şenpınar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kendisine de bıçakla zarar veren Kemaloğlu, polis gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Kemaloğlu'nun tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE DEFNEDİLDİ

Muğla'daki otopsi işleminin ardından Zeynep Şenpınar'ın cenazesi, 25 Mayıs'ta memleketi Maraş'ın Pazarcık ilçesinde gözyaşları içinde babasının yanına defnedildi.

Zeynep Şenpınar için ilk olarak Narlı Cemevinde tören düzenlendi. Buradaki törenin ardından Şenpınar'ın cenazesi, Bölükçam Mahallesi Mezarlığı'nda 3 yıl önce hayatını kaybeden babası Bayram Şenpınar'ın yanında toprağa verildi.

Kızı mezara konulmadan önce tabutuna sarılan anne Avruz Şenpınar, cinayet zanlısı Selim Ahmet Kemaloğlu'na lanet okudu.

Acılı anne, "Kızımla en son evvelki gece konuştum. Kızımla her gece görüntülü konuşuyordum. 'Anne bir şey yok korkma' diyordu. Hiç konuşmuyordu, 1 ay konuştu bıraktı. Katille 1 ay konuştuktan sonra ayrıldı, hiç konuşmadı" diye konuştu.

Törene katılan kadınlar, kadın cinayetlerinin artık son bulmasını istedi.

ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Zeynep Şenpınar'ın bir arkadaşına, "Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıktı. 

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun, Zeynep Şenpınar'ı ayrılığı kabullenmediği için öldürdüğü belirtildi.

CİNAYETİN ARDINDAN TWEET ATMIŞ

Ayrıca ​Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

(HABER MERKEZİ)

Reklam