22 Mayıs 2020 14:51

14 yaşındaki kızına istismarda bulunan kadın ve sevgilisi hakim karşısına çıktı

Eskişehir’de 14 yaşındaki kızını istismar ettiği için tutuklanan Ö.A. adlı kadın ve sevgilisi H.H.K. adlı erkek hakim karşısına çıktı. Mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Fotoğraf: Engin Özmen/DHA

Paylaş

Eskişehir’de 14 yaşındaki kızını istismar ettiği için tutuklanan Ö.A. ve sevgilisi H.H.K. hakim karşısına çıktı.

Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya tutuklu olan Ö.A. ve H.H.K, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı. Kimlik tespiti ve iddianamenin okunmasının ardından mahkemede ilk savunmasını yapan Ö.A, H.H.K’nin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. H.H.K. ise suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, ilk savunmaların ardından tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ertelerken sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANMIŞLARDI

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddianamede "çocuğa karşı cinsel taciz, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, çocuğun cinsel istismarı, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından 9 yıl 6 aydan 23 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklar Ö.A. ve H.H.K, tutukluk incelemesi yapılan 22 Nisan’da serbest bırakılmış, mağdur kızın babasının 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesine yaptığı itiraz sonucu yeniden gözaltına alınarak tutuklanmışlardı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

The leaders of the '68 youth movement were commemorated on the 48th anniversary of their executions

SONRAKİ HABER

Merkez Bankası swap ihaleleri limitini artırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...