11 Mayıs 2020 08:09

İzmir Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs tirad ve komedi gösterisi yarışması düzenliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Genç Şarlo 19 Mayıs Tirad ve Komedi Gösterisi yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 15 Mayıs olan yarışma için kayıtlar izmirgenc@izelman.com.tr adresine gönderilecek.

Fotoğraf: İzmir Büyükşehir Belediyesi

Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Genç Şarlo 19 Mayıs Tirad ve Komedi Gösterisi yarışması düzenliyor. Pandemi önlemleri kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlenecek yarışmada lise, üniversite ve açık kategori olmak üzere 4 kategori bulunuyor.

“İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. İzmir Genç Şarlo Yarışması ile gençlerimiz hazırladıkları tirad ve komedi gösterilerini paylaşıyor” şeklinde yapılan açıklamada “Pandemi önlemleri kapsamında bu bayram evlerimizdeyiz. Gençlik Bayramı'nda sahneyi gençlere teslim ediyoruz” denildi.

Yarışma için son başvuru 15 Mayıs olurken, performans kayıtları izmirgenc@izelman.com.tr adresine gönderilebilir. Lise, üniversite ve açık kategoride yer alan tüm katılımcılardan dereceye girenler için ise sürpriz ödüllerin olacağı bildirildi.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiyi izelman.com.tr/duyuru/4112 adresinden edinebilirsiniz.

(İzmir/EVRENSEL)

Reklam