30 Mart 2020 11:22
Son Güncellenme Tarihi: 30 Mart 2020 11:23

Fatih Terim, son Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen taburcu edildi

Kovid-19 teşhisiyle hastanede tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son testi pozitif çıkmasına rağmen komisyon kararıyla taburcu edildi. Terim, 14 gün evinde karantinada kalacak.

Fatih Terim | Fotoğraf: AA

Paylaş

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisiyle özel Liv Hospital hastanesinde tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son testi de pozitif çıkmasına rağmen komisyon kararıyla taburcu edildi. Hastaneden yapılan açıklamada Terim'in 14 gün süreyle evinde karantinada kalacağı belirtildi.

Tedavisinin 8'inci gününde taburcu edilen Terim'in durumuna ilişkin Liv Hospital, Twitter üzerinden açıklama yaptı. Terim'in bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerden oluşan komisyon kararıyla taburcu edildiği belirtilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokolu çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşme ile tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur. Hastamız, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için evinde karantina uygulamasına devam edecektir. Sayın Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimizle."

TESTİN NEGATİF ÇIKTIĞI İDDİASI YALANLANMIŞTI

Dün (29 Mart) Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testlerinin negatif çıktığını iddia etmişti. Albayrak ve Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Üner'in açıklamasını yalanlamıştı.

Üner, Twitter paylaşımında “Nerede kalmıştık. Test sonuçları negatif. Yakında taburcular” ifadelerini kullanmıştı.

Twitter hesabından açıklama yapan Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ise "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" demişti.

Yine Twitter hesabından açıklama yapan Abdurrahim Albayrak da "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim" demişti.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İçişlerinden yeni genelge: Taksilerin trafiğe çıkış saatleri sınırlandırıldı

SONRAKİ HABER

Veli Ağbaba: Koronavirüsten ölümlerin gerçek bilgileri saklanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...