27 Şubat 2020 10:25

CHP, HDP, İYİ Parti TMMB Sağlık Komisyonunu olağanüstü toplantıya çağırdı

CHP, HDP, İYİ Parti milletvekilleri TBMM Sağlık Komisyonuna, koronavirüse karşı alınan ve alınacak tedbirleri değerlendirmek üzere olağanüstü toplantı çağrısı yaptı.

Fotoğraf: Volkan Furuncu/AA

Paylaş

CHP, HDP, İYİ Parti milletvekilleri TBMM Sağlık Komisyonunu koronavirüse karşı alınan ve alınacak tedbirleri değerlendirmek için 3 Mart’ta olağanüstü toplantıya çağırdı. 

CHP Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu, Burhanettin Bulut, Ali Şeker, Kani Beko, Ali Fazıl Kasap, Ünal Demirtaş, HDP Milletvekilleri Habip Eksik ve Serpil Kemalbay Pekgözegü ile İYİ Parti Milletvekili Aslan Kabukçuoğlu, Meclis Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığına dilekçe ile başvurarak Meclis Sağlık Komisyonunu olağanüstü toplantıya çağırdı. 

Dilekçede şunlar belirtildi: “Çin kaynaklı yaşanan COVID -19 Virüsü (2019-N Cov Hastalığı) salgını ve ülkemize olası etkileri, riskleri, ülkemizdeki mevcut durum alınan ve alınacak tedbirleri değerlendirmek amacıyla Komisyonumuzu 3 Mart 2020 Salı günü saat:15.30'da olağanüstü toplantıya çağırıyoruz.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

KHK TV YouTube kanalına erişim engeli: Yargı kararı yok, YouTube'dan açıklama yok

SONRAKİ HABER

Modacı Barbaros Şansal’ın sözleri bilirkişilere sorulacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...