24 Şubat 2020 07:37

Selahattin Demirtaş'tan İran'da meydana gelen deprem ve HDP kongresine dair mesaj

Selahattin Demirtaş, İran'da meydana gelen deprem ve HDP'nin 4. olağan kongresine ilişkin Twitter hesabından iki mesaj yayımladı.

Selahattin Demirtaş | Fotoğraf: HDP Basın

Paylaş

Selahattin Demirtaş, İran'da meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden, yaralanan yurttaşlara ve HDP kongresine ilişkin iki mesaj yolladı.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından iki paylaşımda bulundu.

DEPREMDEN ETKİLENEN YURTTAŞLAR İÇİN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Demirtaş, İran'da meydana gelen ve Van Başkale'de yıkıma, can kayıplarıyla yaralanmalara sebep olan iki depremle ilgili paylaşımında "Deprem nedeniyle Başkale halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ağır kış koşullarında felakete maruz kalanlarla en güçlü dayanışmayı göstereceğinize inanıyor, herkese selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

"YOLUN AÇIK OLSUN HDP"

Selahattin Demirtaş, Abdullah Zeydan'ın da imzasının bulunduğu ikinci paylaşımında ise HDP kongresine selam gönderdi ve "HDP'nin 4. Olağan Kongresini büyük coşku ve kararlılıkla sahiplenen tüm halkımıza yürek dolusu teşekkürlerimizi iletiyor, hepinizi hasretle kucaklıyor, öpüyoruz. Eş Genel Başkanlarımızı ve parti yönetimini de kutluyor, başarı ve dayanışma dileklerimizi iletiyor, önceki yönetime de şükranlarımızı sunuyoruz. Bu muhteşem kongre için emeği geçen herkese binlerce selam olsun, yolun açık olsun HDP" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tüm Emekli Sen kahvaltısında mutfaktaki yangına isyan

SONRAKİ HABER

Sanders: İsraillilerin de Filistinlilerin de haklarını destekleyeceğim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...