13 Şubat 2020 13:28

Kobe Bryant ve kızının cenaze töreni gizlice yapılmış

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant ve kızı Gianna için ailesinin 7 Şubat'ta cenaze töreni gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Filipinler'in Taguig kentinde Kobe Bryant anısına bir basketbol kortunun üzerinde Bryant'ı kızı Gianna ile resmeden dev bir portre çizildi. Portrenin işlendiği sahanın duvarlarına ziyaretçiler mesajlar yazdı. (Fotoğraf: Dante Diosina JR/AA)

Paylaş

Helikopter kazasında hayatlarını kaybeden NBA oyuncusu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gigi'nin cenaze töreni 7 Şubat'ta gizlice yapıldığı ortaya çıktı.

Kazanın üzerinden iki hafta geçmesine rağmen Kobe Bryant ve kızı için cenaze töreninin neden hâlâ yapılmadığı merak ediliyordu.

ABD basını Los Angeles Memorial Coliseum'da 80 bin kişinin katılacağı bir cenaze töreninin düzenleneceğini söylemişti ancak Los Angeles Emniyeti'ne yansıyan kayıtlarda farklı bir durum ortaya çıktı.

Kayıtlara göre Bryant ailesi, 7 Şubat'ta gerçekleştirdikleri cenaze işlemi ile Kobe ve Gianna ile vedalaştı.

Pasifik Okyanusu kıyısında yer alan Corona Del Mar Kasabası'ndaki bir mezarlıkta düzenlenen törene ilişkin cenaze kaydında Kobe Bryant  ''Yazar, prodüktör ve sporcu'' olarak yer aldı.

26 Ocak'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbol oyuncusu Kobe Bryant için 24 Şubat'ta kariyerini geçirdiği Staples Center'da resmi bir tören düzenlenecek. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Bodo Bode işçisi direniyor: Sendika tanınana kadar iş başı yapmaya niyetimiz yok

SONRAKİ HABER

IPI üyesi Joan Chirwa: Gerçekte değil, kağıt üstünde özgürlük

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa