11 Şubat 2020 19:49

Kayseri'de mobilya fabrikasında patlama sonrası çıkan yangın kontrol altına alındı

Kayseri OSB'deki bir mobilya fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 buçuk saatlik çalışması sonunda kontrol altına alındı.

Fotoğraf: Ramazan Kaya/AA

Paylaş

Kayseri'de Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) masa-sandalye üretimi yapan mobilya fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Melikgazi ilçesi OSB 15'inci Cadde'de bulunan masa-sandalye üretimi yapan mobilya fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, işçiler mesaisini tamamlayıp işten çıktıktan sonra henüz bilinmeyen nedenle fabrikada patlama yaşandı. Ardından fabrika içinde bulunan masa ve sandalyeler yanmaya başladı. Patlama sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri fabrikaya yayılan yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Yangın, itfaiye ekibinin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında, maddi hasar oluştu.

Yangının, ilk belirlemelere göre fabrikada bulunan mutfak tüpünden kaynaklandığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mecliste görüşülen İmar Kanunu'nda değişiklik teklifine 5 yeni madde eklendi

SONRAKİ HABER

Milli Savnuma Bakanı Hulusi Akar, İdlib için NATO'dan yardım istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...