11 Şubat 2020 13:09

Öpüşen çifte müdahale etmeye çalışan şahıs ağzının payını aldı: Sana ne!

Otobüste öpüşen çifte müdahale etmeye çalışan erkek, çiftin ve olayı görüntüleyen yolcunun tepkisiyle karşılaştı: "Türkiye’de insanlar öpüşemez mi? Sana ne!"

Ekran görüntüsü, "@DayanismaMor" Twitter hesabının paylaştığı videodan alınmıştır.

Paylaş

İstanbul'da bir erkek yolcu, otobüste öpüşen çifte müdahale etmeye çalışınca tepkiyle karşılaştı. Olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen bir yolcu, çifte "Burası Türkiye, burada kanun var, nizam var, aile var" diyen şahsa, "Rahatsız oluyorsan bakmayacaksın, sana ne" yanıtını verdi.

İstanbul’da İETT'ye bağlı 49Y Yeşilpınar-Şişli otobüsünde bir erkek yolcu, öpüşen gençlere müdahale etmeye çalışarak gerginlik yarattı. Gençlere ve kendisini kaydeden yolcuya "Rahatsız oluyorum. Burası yatak odası değil. Terbiyeniz ile oturun. Burası kamu alanı" diyen yolcu, "Ne var bunda? İnsanlar öpüşüyor. Rahatsız oluyorsan bakmayacaksın, bitecek. Kamu alanında insanlar öpüşemez mi" yanıtını aldı.

Devamında insanların birbiriyle nasıl öpüşmesi ve davranması gerektiğine dair ders vermeye çalışan yolcu, kendisini görüntüleyen yolcunun "Sana ne, istediği gibi öper" cevabıyla karşılaştı.

Ardından "Burası Türkiye, burada kanun var, nizam var. Burada aile var. Ayıp sana, ayıp" diyerek tacizlerini sürdüren yolcuya genç çift, "Burası Arabistan mı" diye sordu. "Burası Arabistan değil, burası Türkiye" diyen yolcu, diğer yolcunun "Türkiye'de insanlar öpüşemez mi" sorusuyla karşılaştı.

Öte yandan kadın yolcu, kendisine "gerizekalı" diyerek "ahlak dersi" vermeye çalışan yolcuya "Sen çok mu terbiyelisin, kendinden küçük bir kadına gerizekalı diyorsun" diye sordu.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Selçuk Mızraklı ve Keziban Yılmaz'ı tutuklatan itirafçıya ödül gibi ceza

SONRAKİ HABER

Mirella Freni, operanın parlak yıldızlarındandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa