09 Şubat 2020 10:11

Askeri Darbelerin Asker Muhalifleri Derneğinden Pilot Bahadır Altan'a destek

Askeri Darbelerin Asker Muhalifleri Derneği, savaş pilotu emekli asker Bahadır Altan'a destek verdi: "Hakikatleri açıklamanın bedeli Bahadır Altan’ın işine son verilerek ödettirilmek isteniyor."

Fotoğraf: @BahadrAltan1'in
Twitter hesabından alınmıştır

Paylaş

Askeri Darbelerin Asker Muhalifleri Derneği (ADAM-DER), üyeleri olan savaş pilotu emekli asker Bahadır Altan'a destek verdi.

Bir televizyon kanalında Sabiha Gökçen Havalimanındaki kazaya ilişkin sözlerinden dolayı Altan'ın Pegasus Havacılık Firmasındaki işine son verildiği belirtilen açıklamada, “Bahadır Altan, yaşanan çığ felaketini faciaya dönüştüren, Elazığ’daki depremden ders çıkarmayan ve yaklaşan İstanbul depremini bir kenar bırakıp 'kanal' diye tutturan anlayışın uçak kazalarının da ardındaki esas neden olduğunu vurgulamış ve şeffaflıktan uzak, 'ben yaparım olur' anlayışıyla yönetilen ülkenin, freni patlamış bir kamyon gibi sürüklenmekte olduğunu vurgulamıştır. Hakikatleri açıklamanın bedeli Bahadır Altan’ın işine son verilerek ödettirilmek istenmektedir. Bu tutum demokrasiden, özgürlüklerden yana olan, gerçekleri açıklamaktan çekinmeyenler için sürpriz olmamıştır. Daha önce Barış Akademisyenlerine, hekimlere, öğretim görevlilerine ve KHK ile işine son verme süreçlerinde de bu hukuk tanımaz, intikamcı tutuma tanık olduk” denildi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İstismara uğrayan ve suça sürüklenen çocuk sayısı arttı

SONRAKİ HABER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: "Darbe komisyonunu Erdoğan kapattı"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...