07 Şubat 2020 13:40
Son Güncellenme Tarihi: 07 Şubat 2020 17:11

Sanata Özgürlük konseri teknik sorun nedeniyle ertelendi

Grup Yorum üyeleri ve sanatçılar üzerindeki baskılara son verilmesi çağrısıyla düzenlenecek Sanata Özgürlük konseri, teknik sorun nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Fotoğraf: Sanata Özgürlük

Paylaş

Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS), Sanatçılar Girişimi, Pen Yazarlar Derneği, Sanat Meclisi, World Poetry Movement (Dünya Şiir Hareketi) sanatçılara karşı baskılara son verilmesi için Bakırköy’de bulunan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde  “Sanata Özgürlük” adıyla bir dayanışma gecesi düzenleyecek.

Grup Yorum üyeleri ve sanatçılar üzerindeki baskılara son verilmesi amacıyla 8 Şubat Cumartesi günü düzenlenmesi planlanan etkinlik, teknik sorunlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Grup Yorum tarafından yapılan açıklamada "Cumartesi Saat 18.00’de yapılacağı ilan edilen SANATA ÖZGÜRLÜK Programı salondaki bir teknik sorun nedeniyle ne yazık ki ertelendi. Tüm  katılacak  sanatçı dostlarımıza  üzülerek durumu belirtmek istiyoruz. En kısa sürede yeni bir tarih verilecek ve bunun telefisini  yapacağız... Bakırköy  Belediyesi 3 gün boyunca tüm etkinliklerini iptal etti. Sosyal medyada gerekli açıklamalar yapılacak" denildi.

Etkinliğe Ataol Behremoğlu, Adnan Özyalçıner, Mustafa Köz, Orhan Aydın, Haluk Tolga İlhan, Pınar Aydınlar’ında aralarında olduğu çok sayıda yazar, şair, müzisyenin bulunduğu çok sayıda sanatçının katılması planlanıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

EMEP İstanbul İl Başkanı Barbaros: AKP depremin felaketine değil rantına hazırlanıyor

SONRAKİ HABER

Ekmek ve Gül, kadınları Dirmit oyunuyla buluşturuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...