29 Ocak 2020 06:24
Son Güncellenme Tarihi: 29 Ocak 2020 06:38

Sultangazi'de atölyenin tavanı aşırı yükten çöktü: 1 işçi yaralı

Sultangazi'de sandalye imalatı yapılan atölyenin tavanı çöktü. Tavanı çökerek bir işçinin yaralandığı atölyenin bulunduğu iki katlı bina mühürlendi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Sultangazi'de sandalye imalatı yapan bir atölyenin tavanı aşırı yükten çöktü. Göçük altında kalan yaralı bir işçi hastaneye götürüldü. Atölyenin bulunduğu iki katlı bina çökme riski nedeniyle mühürlendi.

Olay, Sultangazi Cebeci Mahallesi 2596. Sokak üzerinde bulunan sandalye imalatı yapan iki katlı atölyenin tavanı aşırı yük nedeniyle çöktü. Göçük altında bir işçi kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri göçük altında kalan işçiyi kısa sürede çıkararak yaralı olarak ambulansla çevredeki bir hastaneye götürdü. Çöken tavanın üzerinde ağır yükleri taşımak ve raflara dizmek için kullanılan forklift ile hurda yığınlarının olduğu öğrenildi.

İşyeri çalışanı Ümit Özdemir, "Eski bir bina, mal sahibi üst katlara hurda yığmayı yasakladı. Üst kata dünya kadar hurda yığılmış. Forklift koymuş üzerine, adam kaldırdığı anda üzerine yığılmış. Adam da kaçmış, biz forklifti çalıştırmayı bilmiyorduk. Millet yetişene kadar adamı zar zor çıkardık. İtfaiye yetişti. Sadece bir kişi altında kaldı. Başka yaralanan yok" dedi.

ATÖLYENİN BULUNDUĞU BİNA MÜHÜRLENDİ

Tavanı çökerek bir işçinin yaralandığı atölyenin bulunduğu iki katlı bina çökme riski nedeniyle mühürlendi.

Sultangazi Cebeci Mahallesi 2596. Sokak üzerinde iki katlı bir binanın 1. katında sandalye imalatı yapılan atölyenin tavanı, aşırı yük nedeniyle çökmüş ve göçük altında kalan bir işçi yaralı olarak kurtarılmıştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından iki katlı binanın kolonlarında çatlakların olduğu tespit edildi. Bina, yapılan incelemenin ardından Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

“The political wing” of "FETÖ"

SONRAKİ HABER

Marmara'da sıcaklıklar artacak (29 Ocak 2020)

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...