18 Ocak 2020 05:45

Kaza geçiren Gazeteci Altan Sancar: Emniyet kemeri serbest kaldı ve eşimi korumadı

Eşiyle birlikte kaza geçiren gazeteci Altan Sancar Opel'e suç duyurusunda bulunacağını açıkladı: Emniyet kemeri dişliler kırıldığı için serbest kaldı ve eşimi korumadı.

Fotoğraf Altan Sancar'ın Twitter hesabından alınmıştır. 

Paylaş

Gazeteci Altan Sancar ve eşi Duygu Boyraz, 16 Ocak günü Ankara Yenimahalle'de bir trafik kazası geçirdi. Kazada Altan Sancar yara almazken, ön yolcu koltuğunda Duygu Boyraz başını panele çarparak yaralandı. Altan Sancar sosyal medya hesabından eşinin yaralanmasına, Opel marka araçlarındaki emniyet kemerinin dişlilerin kırılması nedeniyle serbest kalmasının sebep olduğunu savundu. Sancar'a ulaşan Opel Türkiye, ikame araç teklif ederken kaza geçiren aracın da inceleneceğini kaydetti.

Sancar çifti, dün (16 Ocak) saat 17.00 sıralarında Ankara Yenimahalle Çiftlik Kavşağı yolu üzerinde bir kaza geçirdi. Kazada Altan Sancar yara almazken, eşi ise emniyet kemeri tutmadığı için aracın ön tarafına çarptı ve vücudunda incinmeler ile buna bağlı morluklar gerçekleşti. Sancar, kaza sonrası Twitter'da yaptığı paylaşımda konuyla ilgili şu iddialarda bulundu:

"Araçta yolcuyu korumak üzere bulunan emniyet kemeri eşimi korumadı ve dişliler kırıldığı için serbest kaldı. Kemer korumadığı için eşim kafasını çarptı. Opel, emniyet konusunda büyük taahhütlerde bulunan bir firma ve emniyet kemerinin görevini yapmaması izah edilemez bir durum. Ölümle sonuçlanabilecek bu vahim hatanın benim için hiçbir izahı yok. Üstelik aracı kısa bir süre önce kemer bölümünden ses duyduğum şikayeti ile servise götürdüğüm halde bu durum yaşandı."

T24'ün haberine göre; kaza sonrası kendisine ulaşarak ikame araç teklifinde bulunan Opel yetkililerinin, aracın inceleneceğini söylediğini ifade eden Sancar, konuyla ilgili suç duyurusunda da bulunacağını belirtti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bu yıl uygulanacak kamu sosyal tesis ücretleri belirlendi

SONRAKİ HABER

Marmara'da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...