11 Ocak 2020 06:53

Isınmak için ateşi harlamaya çalışan mülteci işçi alevler içinde kaldı

Konya'da çalıştığı iş yerinde ısınabilmek için tenekedeki ateşi tinerle harlamak isteyen bir mülteci işçi alevler içinde kalarak yaralandı.

Ekran görüntüleri DHA tarafından yayınlanan videodan alınmıştır.

Paylaş

Konya'da bir iş yerinde ısınmak için tenekenin içindeki ateşe tiner döken Angolalı mülteci işçi, alevlerin arasında kalarak yaralandı. İsminin Josef olduğu öğrenilen kişinin alevler içerisinde kaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Angola uyruklu Josef isimli kişi, bir iş yeri çalışanı ile oturduğu sırada kovanın içindeki ateşi büyütmek için üzerine tiner döktü. Ancak bu sırada gencin kıyafetleri tutuştu. Alevler arasında kalan ve kendisini dışarı atan Josef'in yardımına çevre sakinleri koştu.

Üzerindeki alevler söndürülen Josef, çağırılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda yanıklar oluşan genç, tedaviye alındı.

Angolalı gencin alevler içerisinde kaldığı anlar ve yanındaki işçinin alevlerden son anda kaçmayı başarması ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Dersim Kadın Platformundan istismar tepkisi: Toplumsal seferberlik ilan edilmeli

SONRAKİ HABER

Erkek şiddetiyle gözünü kaybeden Elif Kesler: Benim gibi yüzlerce kadın var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...