06 Ocak 2020 13:43

Dersim'de üniversite öğrencisi Gülistan Doku'dan haber alınamıyor

Dersim'de Munzur Üniversitesi öğrencisi olan Gülistan Doku'dan 2 gündür haber alınamaması üzerine ailesinin başvurusu sonrası emniyet birimleri harekete geçti.

Gülistan Doku | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Dersim'de Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Gülistan Doku'dan 2 gündür haber alınamıyor. Polis, Gülistan'ın en son dün saat 22.00 sıralarında Dersim-Elazığ yolu yakınlarında görüldüğünü tespit etti.

DHA'da yer alan habere göre Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku, dün sabah saatlerinde kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra akşam dönmeyince arkadaşları ve ailesi meraklandı. Telefona da cevap vermeyen Gülistan'ın ailesi endişelenince Diyarbakır'dan Tunceli'ye gelip polise başvurdu. Ailesinin başvurusu üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gülistan Doku'nun bulunması için kent genelinde çalışma başlattı.

Kent genelindeki mobese kameralarını incelemeye alan ekipler, Gülistan Doku'nun dün saat 22.00 sıralarında Atatürk Mahallesi'ndeki Dersim-Elazığ yolu yakınlarında görüldüğünü tespit etti. Gülistan Doku'nun bulunması için çalışmalar sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AB, İran nükleer anlaşmasına bağlılığını yineledi

SONRAKİ HABER

AP, tutuklu Katalan siyasetçi Junqueras'ı Avrupa parlamenteri olarak tanıdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...