05 Ocak 2020 13:58

Ordulu inşaat işçisi, Gürcistan'da yanan minibüsünde ölü bulundu

Batum'a iş görüşmesi için giden inşaat işçisi İbrahim Çatık'ın cansız bedeni alev alan minibüsünde bulundu. Kundaklama ve cinayet şüphesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Gürcistan'ın Batum kentine iş görüşmesi için giden inşaat işçisi İbrahim Çatık (37), alev alan minibüsünde ölü bulundu. Gürcü yetkilileri, yapılan inceleme sonucu olayda kundaklama ve cinayet bulunduğu şüphesi üzerine soruşturma başlatıldığını bildirildi.

DHA'nın aktardığına göre Ordu'nun Kumru ilçesinde inşaat işçiliği yapan İbrahim Çatık, yaklaşık 2 ay önce iş görüşmesi için Gürcistan'a gitti. Ailesi yılbaşı gecesi Çatık'ı aradı ancak ulaşamadı. Bir süre sonra aile, Çatık'ın minibüsünde yangın çıktığı haberini aldı. Bilinmeyen nedenle çıkan yangın, Gürcü itfaiye ekiplerince söndürülürken, Çatık'ın minibüste cansız bedenine ulaşıldı. 

Gürcü yetkilileri, yapılan inceleme sonucu olayda kundaklama ve cinayet bulunduğu şüphesi üzerine soruşturma başlattıklarını bildirdi. 

Yapılan incelemelerin ardından Türkiye'ye gönderilen İbrahim Çatık'ın cenazesi, dün memleketi Kumru'ya bağlı Ortaca Mahallesi'nde toprağa verildi.(DHA)

 

 

ÖNCEKİ HABER

Otomobilin öyküsü: Yerli otomobil mi yerli sermaye mi?

SONRAKİ HABER

Fırın çalışanları Diyarbakır'da Cihan Can'ın ölümüne sebep olan polisi yalanladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa