05 Ocak 2020 08:38

Ege ve Marmara'da feribot seferleri iptal edildi - 5 Ocak 2020

Gestaş, yarın beklenen fırtına nedeniyle Kuzey Ege ve Güney Marmara'daki adalara yapılması planlanan feribot seferlerini iptal etti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Çanakkale'de Gestaş, yarın beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle, Gökçeada- Kabatepe ve Bozcaada- Geyikli hatları ile Erdek'ten; Avşa, Marmara, Balıklı ve Ekinlik adalarına yapılması planlanan tüm feribot seferlerini iptal etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yarın için Kuzey Ege ve Marmara Denizi için yaptığı poyraz fırtınası uyarısı üzerine, Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş, Kuzey Ege ve Güney Marmara'daki tüm adalara feribot seferlerini iptal ettiğini açıkladı.

Buna göre yarın, Kuzey Ege'de Gökçeada- Kabatepe ve Bozcaada- Geyikli hatlarında, Güney Marmara'da ise Erdek'ten; Avşa, Marmara, Balıklı ve Ekinlik adalarına feribot seferleri yapılmayacak.

Çanakkale Boğazı'ndaki Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir ve Lapseki-Gelibolu hatlarındaki feribot seferlerinde ise şu an için herhangi bir iptal söz konusu değil. (Çanakkale/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Üniversitesideki işçi kıyımını Meclise taşıdı

SONRAKİ HABER

Bağcılar'da daha önce 2 işçinin hayatını kaybettiği işyerinde yine yangın çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...